söndag 15 februari 2009

Valentine

Igår var ju fantastiskt mysigt faktiskt. Vi tog en lungt dag fram tills att vi gjorde oss i ordning för att åka in till stan och äta middag på Mongolian Steakhose. Vi beställde varsin tallrik med jätte goda kycklingrätter samt ett glas vin och en öl. TOPNOTCH. och vi åt så mycket så.... ah, jag finner inga ord om hur mätt jag var. Tack älskling

Sen skulle vi ner till stan och in på Score tänkte vi. Man vet ju aldrig om man träffar folk liksom! Men nej anja, då har du glömt leget hemma! super...not. men vi gjorde ju de bästa av situationen och gick runt i stan, köpte kaffe, tog en cigg och njöt av varandras goda sällskap. Man måste ju få unna sig lite ibland alltså.

På bussen hem vare en riktigt skön alkis som satt längst bak i bussen helt ensam och sjöng på kärleksånger. "All byyy myseeeeelf" typ. haha, kvällens skönaste helt klart. Speciellt när de några säten framför satt en kille och bråkade skiten ur sin flickvän på telefonen. Och några säten ytterligare lite längre fram satt jag och erik. lyckliga som små barn som precis har fått världens största klubba.

Puss på alla hjärtans dag

3 kommentarer:

Anonym sa...

haha, skönaste alla hjärtans dag någonsin. Puss på dig!

Anonym sa...

din blogg är sweet!
GO ANJY!

Anja Emelinda sa...

Tack fina Caroline!